Οικονομικά βοηθήματα από τον σύνδεσμο των απανταχού Καρδαμυλίων για οικογένειες που εγκαθίστανται στα Καρδάμυλα και τα παιδιά τους φοιτούν σε εκπαιδευτήρια των Καρδαμύλων

28 Ιανουαρίου, 2021 / BY / IN Ο Συνδεσμος

Ο Σύνδεσμος  των Απανταχού Καρδαμυλίων , προσπαθώντας  να ενισχύσει τον αριθμό των μαθητών στα σχολεία των Καρδαμύλων , ο οποίος φθίνει συνεχώς, αποφάσισε να θεσπίσει  οικονομικά βοηθήματα σε  οικογένειες  που εγκαθίστανται στα Καρδάμυλα και τα παιδιά τους φοιτούν σε εκπαιδευτήρια των Καρδαμύλων.

Για το έτος 2020-2021 αποφασίσαμε να ενισχύσουμε τρείς οικογένειες που εγκαταστάθηκαν στα Καρδάμυλα, μισθώνουν κατοικία για τον σκοπό αυτό και τα παιδιά τους φοιτούν σε σχολεία των Καρδαμύλων. Συγκεκριμένα ενισχύουμε μια οικογένεια με τρία παιδιά  που φοιτούν στο Δημοτικό ( ετήσιο βοήθημα 2.500 ευρώ) και δύο οικογένειες με δύο παιδιά η κάθε μία, που φοιτούν στο Δημοτικό και στο Νηπιαγωγείο (ετήσιο βοήθημα 1.500 ευρώ η κάθε μία) .

Την συγκεκριμένη δράση ενισχύουν με ειδική δωρεά προς τον Σύνδεσμο για τον σκοπό αυτό η κα Αγγελική  Ν. Φράγκου  με 3.000 ευρώ  (στη μνήμη της μητέρας της  Στέλλας Φράγκου- Μονογυιού) , ο κος Μιχάλης  Γ. Πατέρας με 500 ευρώ και ο κος  Στέλιος Κ. Χαλκάς με 500 ευρώ.

Τα οικονομικά βοηθήματα δίδονται μετά από απόφαση του Διοικητικού Συμβουλίου κατόπιν υποβολής φακέλου με δικαιολογητικά από τις υποψήφιες οικογένειες και κατόπιν ελέγχου για την ακρίβειά τους.

Ευελπιστούμε ότι η  δράση μας  αυτή θα βρει πολλούς συμπαραστάτες  σε ιδιώτες και νομικά πρόσωπα , για να μπορέσουμε να  αντιμετωπίσουμε το μείζον πρόβλημα της μείωσης του αριθμού των παιδιών στα σχολεία μας.

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΚΑΙ ΤΟ Δ.Σ ΤΟΥ ΣΥΝΔΕΣΜΟΥ ΤΩΝ ΑΠΑΝΤΑΧΟΥ ΚΑΡΔΑΜΥΛΙΩΝ